Lær at male abstrakt online

Nedenstående malekurser kan du købe med evig adgang og som engangsinvestering

Du behøver altså IKKE at være medlem for at få fingrene i kurserne.

Alle video kurserne vises i normalt tempo og fuld længde. Ingen speed. Din dedikerede underviser er billedkunstner Bettina Holst. 

Intro malekursus

Dette mini intro malekursus er til dig, der drømmer om at komme i gang med at male abstrakt, men er usikker på hvilke redskaber og materialer du skal bruge for at komme godt i gang.

DU HAR EVIG ADGANG

Varighed: 47 minutter.

Din engangsinvestering er 89,- kr.

Forår på vej malekursus

I dette malekursus ser du maleriet "Forår på vej" på 120x120 cm blive til fra start til slut. Jeg viser og forklarer alt. Du kan se kurset når og hvor du vil i dit helt eget tempo.

DU HAR EVIG ADGANG

Varighed: 2 timer og 40 minutter (incl. 1 times bonusvideoer).

Din engangsinvestering er 1.495,- kr.

Nybegynder malekursus

Dette malekursus er til dig, der aldrig har malet abstrakt eller er let øvet og ønsker at lære de helt basale teknikker til at komme godt i gang og i mål med et abstrakt maleri. Du ser flere mindre malerier blive til step-by-step.

DU HAR EVIG ADGANG

Varighed: 2 timer og 15 minutter.

Din engangsinvestering er 349,- kr.

Farvelære malekursus

I dette farvelære kursus lærer du om farvecirklen, komplementær farver, farvernes valør (lys/mørke), malingstyper (tyk/tynd), hvordan du blander dine egne fantastiske pastel farver ud fra brun, hvordan du arbejder i "familiefarver" og hurtigere får farveafstemt dit maleri m.v. Din engangs investering er lynhurtig tjent ind, for du kommer til at spare hundredevis af kroner på maling.

DU HAR EVIG ADGANG

Varighed: 3 timer og 50 minutter. Din engangsinvestering er kun 499,- kr.

Farmor flirter malekursus

I dette malekursus ser du maleriet "Farmor flirter" på 150x120 cm blive til fra start til slut. Jeg viser og forklarer alt. Du kan se kurset når og hvor du vil i dit helt eget tempo.

DU HAR EVIG ADGANG

Varighed: 3 timer og 40 minutter (incl. 1 times bonusvideoer).

Din engangsinvestering er 1.495,- kr.

Hej Mormor malekursus

I dette malekursus ser du maleriet "Hej mormor" på 150x120 cm blive til fra start til slut. Jeg viser og forklarer alt. Du kan se kurset når og hvor du vil i dit helt eget tempo.

DU HAR EVIG ADGANG

Varighed: 3 timer og 35 minutter (incl. 1 times bonusvideoer).

Din engangsinvestering er 1.495,- kr.

Hvad nu Grete malekursus

I dette malekursus ser du maleriet "Hvad nu Grete"" på 120x100 cm blive til fra start til slut. Jeg viser og forklarer alt. Du kan se kurset når og hvor du vil i dit eget tempo.

DU HAR EVIG ADGANG

Varighed: 5 timer og 15 minutter (incl. bonusvideoer på 2 timer og 20 minutter).

Din engangsinvestering er 1.695,- kr.

leafcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram