MEDLEMSBETINGELSER

- Herunder handelsbetingelser samt cookie- og privatlivspolitik.

Hvornår er onlinekunstskolen åben?

Skolen er åben alle døgnets 24 timer. Du kan se alle videoerne/kurserne lige når du har tid, lyst og så ofte du vil, så længe du er medlem

Har du problemer med at logge ind eller har du spørgsmål inden du køber et medlemsskab, så er du meget velkommen til at kontakte mig (Bettina, din underviser) på mail: kontakt@onlinekunstskolen.dk. 

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til mig på 61 150 150 men du kan opleve, at jeg ikke tager den (da jeg sætter telefonen på lydløs, mens jeg optager videoer til klubben).

Er du online via Safari browser?:

Hvis du bruger Safari browser som din primære browser, kan du opleve problemer med at tilmelde dig og se videoerne, da Safari browseren desværre ikke understøtte dette særlig godt (det gælder generelt med meget af det du foretager dig på nettet via Safari browseren).

Vi kan derfor anbefale, at du istedet får installeret/skifter til Google Crome eller FireFox - så bliver din oplevelse på nettet generelt meget bedre.

Sådan tilmelder du dig:

1. Beslut dig for hvilket abonnement der passer bedst til dig (1, 3 eller 6 måneder)
2. Klik på "Køb dette medlemsskab" ved det ønskede abonnement.
3. Udfyld felterne i det pop-up vindue der kommer frem, når du har klikket på "køb dette medlemsskab"
4. Afslut med betaling

Du kan betale med alle typer betalingskort. Også udenlandske.

Betaling med betalingskort er naturligvis 100% krypteret og sikker. 

Vi modtager ikke kontonummer, reg.nr. og øvrige oplysninger på dit kort. Dem kender kun du.

Når du har tilmeldt dig:

Straks efter din tilmelding til onlinekunstskolen.dk vil du modtage en velkomstmail med dine loginoplysninger (husk at tjekke dit spam filter hvis du ikke modtager noget). 

Gem evt. mailen, så du altid kan finde dit login. Klik på linket i mailen og du vil få straksadgang til alle teknikvideoerne i onlinekunstskolen. I velkomstmailen er der samtidig et link til klubben's hermetisk lukkede Facebook gruppe for medlemmer.

Du kommer automatisk på Onlinekunstskolen's mail liste. Du får en mail hver måned, når der er nye videoer, så behøver du nemlig ikke selv holde øje. Du får også en mail hvis der er tekniske ændringer/nyheder på siden m.v. Du vil kun få relevant information omkring selve klubben. Denne service kan du naturligvis altid afmelde dig fra ved at klikke i bunden af de mails du vil modtage.
 
Kontigent/medlemsskab:

Dit medlemskab og betaling starter den dato, du tilmelder dig.

Priser:

1. måned: 147,- kr.

3. måneder: 137,- kr./mdr.

6. måneder: 127,- kr./mdr.

Alle priser er incl. 25% moms.

Kontingentet trækkes løbende måned hver 30. dag fra den dato du tilmeldte dig - uanset om du vælger 1, 3 eller 6 måneder's abonnement. 

Den pris du tilmelder dig med, beholder du så længe du er medlem. Prisen vil derfor aldrig blive berørt af evt. fremtidige prisstigninger.

BEMÆRK: abonnementet fornyes helt automatisk. Abonnementet fornyes med den bindingsperiode du tilmelder dig med (1, 3 eller 6 måneder).

Ønsker du ikke at forny med en ny bindingsperiode (1, 3 eller 6 måneder), skal du selv sørge for skriftligt at opsige medlemsskabet.

Ønsker du at afslutte dit medlemsskab:

Er du tilmeldt med et månedligt abonnement:

Skriv til Bettina på kontakt@onlinekunstskolen.dk senest 5 dage før dit medlemsskab automatisk ville blive fornyet, så du er sikker på ikke at betale for en ny måned. Opsiger du ikke senest 5 dage før en ny måned  starter, fornyes næste måned automatisk og du er nødt til at vente til næste måned, før du kan opsige dit medlemsskab.

Er du tilmeldt med et 3- eller 6 måneders abonnement:

Har du tilmeldt dig et 3- eller 6 måneders abonnement (og dermed har opnået en månedlig besparelse) er det ikke muligt at stoppe midt i bindingsperioden.

Opsig derfor dit medlemsskab senest 5 dage før dit abonnement (bindingsperioden) automatisk fornyes, så du er sikker på ikke, at binde dig for en ny 3- eller 6 måneder's bindingsperiode/. Opsiger du ikke senest 5 dage før den nye bindingsperiode/abonnement starter, fornyes abonnementet automatisk og du er nødt til at vente til næste bindingsperiode/abonnement slutter, før du kan opsige dit medlemsskab.

Opsig dit medlemsskab til Bettina på: kontakt@onlinekunstskolen.dk.

BEMÆRK: Du er selvfølgelig altid velkommen tilbage til medlemsklubben, men vær opmærksom på, at du desværre IKKE kan komme tilbage til den medlemspris du havde tidligere (medmindre den stadig er aktuel). Er medlemsprisen i mellemtiden steget er det den pris der er gældende.

Ønsker du at ændre dit abonnement på et senere tidspunkt:

Du er altid meget velkommen til at ændre dit abonnement. Ændringen kan ske ved slutningen af det nuværende valgte abonnement. Skriv til Bettina på kontakt@onlinekunstskolen.dk så sørger jeg for det bliver ændret til det ønskede abonnement.

Rettigheder (fortrydelse af køb af medlemsskab):

Køb af medlemsabonnement hos Onlinekunstskolen.dk er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Det betyder, at da du får straksadgang til kurserne, hører dit køb af medlemsskab ikke under retten om 14 dages fortrydelsesret, som ved andre køb på nettet.

Onlinekunstskolen.dk tilbyder dog som en ekstraordinær service, at du får 48 timers fri adgang. Kan du ikke lide hvad du ser, så kontakt Bettina på kontakt@onlinekunstskolen.dk indenfor 48 timer (gælder fra det klokkeslæt som du tilmeldte dig), så får du dine penge tilbage og medlemskabet annulleres. 

Benytter du dig ikke af denne 48 timer´s service, vil dit medlemsskab fortsætte indtil du selv opsiger det.

Alle rettigheder til kurser, tekster og billeder tilhører Onlinekunstskolen.dk.

Dit login er strengt personligt og må selvfølgelig ikke sælges videre, udlånes, gives væk eller på anden måde distribueres. Opdages dette bortvises medlemmet fra Onlinekunstskolen.dk med det samme.

Cookie- og privatlivspolitik:

Når du besøger onlinekunstskolen.dk indsamles der oplysninger, der anvendes til at forbedre og tilpasse indholdet på sitet. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du altid slette dine cookies. 

Nedenfor er det uddybet, hvilke informationer der indsamles, formålet og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies:

Det er altid muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Cookies giver udelukkende Onlinekunstskolen en mulighed for at analysere brugen af ​​vores tjenester, hvilket gør os i stand til at udvikle og forbedre vores tjenester på velinformerede grundlag. Vi bruger tredjeparts cookies fra webanalysetjenester såsom Google Analytics. Vi analyserer udelukkende de indsamlede oplysninger fra disse tjenester på et overordnet niveau, så vi kan analysere vores trafik og tilpasse vores indhold og annoncer (markedsføring). 

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil Onlinekunstskolen (websitet) måske ikke fungere optimalt. Desuden vil du kunne opleve, at der er indhold, du ikke vil kunne få adgang til. Dine oplysninger videregives/sælges selvfølgelig aldrig til tredie part.

Hvis du skriver en kommentar på webstedet, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmelighed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du besøger vores loginside, opretter vi en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og slettes, når du lukker din browser.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger "Husk mig", vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller laver et indlæg i skolen's forum, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på det indlæg, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.


Periode for opbevaring af dine cookies:

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen og når de ikke længere er nødvendige slettes de naturligvis.

Indsigt og klager:

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, skolen har om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@onlinekunstskolen.dk. Hvis du vil klage over Onlinekunstskolen.dk's behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Privatlivspolitik:

Personoplysningsansvar:

Onlinekunstskolen.dk v/Billedkunstner Bettina Holst er personlig ansvarlig for behandling af dine personlige data i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

Onlinekunstskolen.dk har brug for data fra dig, så der kan ydes den bedst tænkelige service:

- Tilbyde betalingsmulighed (abonnementsbetaling via Stripe.com)
- Svare på de spørgsmål du måtte have via mail eller pr. telefon.

Hvornår bruges dine personoplysninger?

Når du f.eks. besøger onlinekunstskolen.dk, abonnerer på nyhedsbrevet og/eller køber medlemsskab, indsamles dine personlige oplysninger. Disse data indsamles for at kunne tilbyde den service og funktionalitet, der forventes og for at opfylde vores aftale ved køb af medlemsskab.

Hvilke personoplysninger bruger Onlinekunstskolen.dk om dig?

Onlinekunstskolen.dk gemmer så få personoplysninger som det overhovedet er muligt. Der bruges kun de oplysninger der er nødvendige for, at kunne behandle din ordre og opretholde kontakten med dig.

Her er de data, der bruges for at kunne behandle dit medlemsskab:

• Navn
• Adresse (faktureringsadresse)
• E-mail
• Tlf.nr.
• Hvordan du betaler (f.eks. at du betaler med betalingskort via Stripe.com)
• IP-adresse og oplysninger om brug af webstedet

Når du besøger onlinekunstskolen.dk, gemmes følgende oplysninger af administrative og tekniske grunde:

Type og version af browser der anvendes, dato og klokkeslæt for besøget og din IP-adresse.

Disse data er anonymiseret og bruges blot til statistikker og til forbedring af onlinetjenesten. De anonymiserede data er helt adskilt fra dine personlige data, gemt i et sikkert system og kan ikke knyttes til en bestemt person.

Det betyder, at dine personlige oplysninger altid forbliver beskyttede hos Onlinekunstskolen.dk.

Hvem videregives dine data til?

Onlinekunstskolen.dk videregiver dine data til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne, f.eks. Onlinekunstskolen.dk's email-system Mailchimp.com, skolen's hjemmeside udbyder Wordpress samt betalingssystemet Stripe.com. Onlinekunstskolen.dk bruger dine data til målrettet markedsføring, herunder retargeting f.eks. gennem Facebook (annoncer).

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, har du givet samtykke til at Onlinekunstskolen.dk må kontakte dig på e-mail med nyhedsbreve og information om Onlinekunstskolen.dk. Dine e-mailadresse og oplysningerne opbevares, indtil det ikke længere er relevant. 

Det vil i praksis sige, indtil du gør opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra Onlinekunstskolen.dk.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af de e-mails du modtager fra onlinekunstskolen.dk eller ved at kontakte (Bettina) på mail: kontakt@onlinekunstskolen.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve og informationer om onlinekunstskolen.dk.

Onlinekunstskolen.dk's samarbejdspartner til nyhedsbreve er MailChimp.com, som derigennem får oplyst dit navn og din email-adresse, så det er muligt at levere nyhedsbreve i din indbakke.

Alle Onlinekunstskolen.dk's eksterne samarbejdspartnere behandler de data, som Onlinekunstskolen.dk er dataansvarlig for, og som du har lånt skolen indenfor gældende love og regler herom. Det er vigtigt, at passe godt på de data du har oplyst, hvorfor vores eksterne samarbejdspartnere ikke må anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med Onlinekunstskolen.dk.

Der er indgået skriftlige databehandleraftaler med Onlinekunstskolen.dk's eksterne samarbejds partnere (databehandlere), der behandler personoplysningerne på onlinekunstskolen's vegne. Dette sikrer, at dine data er bedst muligt beskyttet hos Onlinekunstskolen.dk og skolen's samarbejdspartnere.


Lovkrav der følges:

Forbrugerlovgivning, regnskabsføring, overholdelse af lovpligtig forpligtelse i forbindelse med medlemsskabet.

Så længe gemmes oplysningerne:

Så længe som den gældende lov kræver, for eksempel 7 år i henhold til regnskabsloven.

Type personoplysninger:

- Navn, adresse, e-mail, tlf.nr.
- Betalingssinformation

Beskyttelse af dine data og oplysninger:

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt og hos Onlinekunstskolen.dk er der naturligvis truffet alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, for at beskytte dine data og personlige oplysninger, så du kan føle dig helt sikker, når du videregiver dine personlige oplysninger til Onlinekunstskolen.dk.

Onlinekunstskolen.dk forhindrer uautoriseret adgang, distribution og ændringer, ved at gemme dine personlige oplysninger i vores databaser, der er beskyttet med adgangskoder og firewalls.

Når der kommunikeres om dine personlige data til Onlinekunstskolen.dk's samarbejdspartnere (Mailchimp.com & Stripe.com), ligger der altid en personoplysningsaftale til grund herfor og kommunikationen er altid krypteret.

Det er vigtigt, at være opmærksom på, at du altid afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Selvom Onlinekunstskolen.dk gør alt hvad der er muligt for at sikre Onlinekunstskolen.dk's databaser med kodeord og firewalls, kan det desværre aldrig garanteres med 100% sikkerhed når dine dataoverførsler sker via internettet. Det betyder, at der kan være en mindre risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.

Du kan altid kontakte Bettina (din underviser og ejer af Onlinekunstskolen.dk) på mail: kontakt@onlinekunstskolen.dk, hvis du ønsker at blive informeret om, hvilke personlige oplysninger Onlinekunstskolen.dk har indsamlet om dig eller hvis du ønsker at rette fejl eller slette dine data. Der vil også på din anmodning eller på Onlinekunstskolen.dk's initiativ blive rettet, slettet eller tilføjet oplysninger, som viser sig at være forkerte eller ukorrekte.

På din anmodning vil Onlinekunstskolen.dk så hurtigt som muligt korrigere de ukorrekte eller ufuldstændige oplysninger vi har på dig.

Hvornår slettes dine oplysninger?

Onlinekunstskolen.dk opbevarer dine data og oplysninger i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen (max. 5 år). Onlinekunstskolen.dk sletter dem naturligvis, når de ikke længere er nødvendige.

Dine data og oplysninger, som er indsamlet i forbindelse med, at du har accepteret tilmelding til nyhedsbrevet slettes, når du selv afmelder dig nyhedsbrevet.

På din anmodning, vil Onlinekunstskolen.dk fjerne de personlige oplysninger, vi har om dig, hvis de ikke længere er nødvendige til det formål, de er blevet indsamlet til. 

Hvis der er lovmæssige krav til behandlingen af dine personlige data, vil Onlinekunstskolen.dk afslutte brugen af oplysningerne til andre formål end til de formål der berører loven, såsom regnskabs- og skattelovgivningen.

Hvis du skriver en kommentar i forummet, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Begrænsning af behandlingen af dine personlige data:

På din anmodning, begrænser Onlinekunstskolen.dk for så vidt det er muligt brugen af dine personlige data til visse begrænsede formål.

Du har ret til at modtage og videregive dine personoplysninger, på et struktureret og i et generelt format, til en anden dataansvarlig.

Indsigt og klager:

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Onlinekunstskolen.dk behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@onlinekunstskolen.dk. 

Hvis du vil klage over Onlinekunstskolen.dk's behandling af dine personoplysninger, har du også altid mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, mail: dt@datatilsynet.dk eller tlf. 33193200.

Version af privatlivspolitik:

VERSION 1 af 20. januar 2020.

Ændringer i min privatlivspolitik:

Onlinekunstskolen.dk forbeholder sig ret til at ændre i vores databeskyttelseserklæringer, hvis det bliver nødvendigt f.eks. pga. ny teknologi. Onlinekunstskolen.dk sørger naturligvis for at du altid har den nyeste version. Hvis Onlinekunstskolen.dk ændrer de grundlæggende afsnit vil du få det oplyst næste gang du besøger www.onlinekunstskolen.dk i form af en "pop-up" hilsen.

Websitet ejes og publiceres af:

Onlinekunstskolen.dk 
v/billedkunstner Bettina Holst
Parcelvej 16
4690 Haslev

CVR: 31229227

Telefon: 61 150 150
Email: kontakt@onlinekunstskolen.dk

Copyright © 2020:

Venligst bemærk, at billeder og tekst er beskyttet af copyright og lov om ophavsret. Det er derfor ikke tilladt direkte at kopiere billeder, tekster eller andet fra denne hjemmeside uden forudgående skriftlig tilladelse.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram