Bliv dus med farverne. 

Dette online farvelære kursus giver dig metoden til, at komme hurtigere og nemmere i mål med dine malerier - med farver, der altid passer sammen.

I dette online farvekursus guides du igennem 12 videoer om alt det basale du behøver, at vide om farvelære.

Synes du farvelære lyder teoretisk og kedeligt? - det er det på ingen måde. Tværtimod. 

Måske undrer du dig over hvorfor du nogen gange ender ud med mudderfarver, kedelige matte nussede farver, at malingen gør noget andet end du troede den ville m.v.

Sådan behøver det slet ikke at være. 

Få metoden til hvordan du kommer hurtigere i mål med dine malerier 🥳

At kende farverne og vide hvorfor de reagerer som de gør, er alfa og omega for hele din maleoplevelse.

Når først du har din basis viden på plads og fået alle mine tips & tricks, vil du opleve, at flere ting bliver nemmere på lærredet.

Din investering i dette kursus er lynhurtigt tjent hjem, for du kommer vitterligt til at spare en hel del penge på maling fremover. 

De penge du sparer på maling, kan du så i stedet bruge på lærreder, pensler, spartler m.v. 

Du kan styre udenom fejlkøb af maling og samtidig skal du bruge mindre opbevaringsplads til malingen. Ren win-win.

Du får knap 5 timers videomateriale. Din engangsinvestering er kun 499,- kr.

Farvelære - malekursus

Du får øjeblikkelig adgang. Se kurset når du har tid. Og lige så ofte du lyster.

Du har evig adgang til kurset.

ja tak, lad mig få adgang til kurset nu - klik her

Kundeudtalelser

"Hej Bettina. Jeg må indrømme, at jeg altid har syntes at farvelære lød lidt kedeligt. Man vil jo bare igang med at male ikke?. Jeg valgte dog alligevel, at investere i dit kursus pga. prisen er så lav og jeg må sige, at jeg virkelig har fået noget for pengene!. Hvor var der mange ting jeg slet ikke har tænkt over. Farvelære er bestemt ikke kedeligt mere og jeg kan godt se det der du skriver med, at det er vigtigt og at mange ting bliver nemmere, når man har den viden der skal til. Jeg kunne have sparet mange mange penge, hvis bare jeg havde set dit kursus før jeg investerede i maling!. Stor tak herfra".
- Helle J. Madsen

"Hej Bettina. Jeg føler det her er en af de bedste investeringer jeg har gjort længe. Jeg har fået en kæmpe forståelse for hvorfor der var ting, der ikke fungerede på mine malerier før. Jeg var især helt oppe at ringe over din video med moderfarve. Hold op en kæmpe åbenbaring. Du får min varmeste anbefaling og håber virkelig flere får øjnene op for dette kursus."
- Anne-Marie Jørgensen

Du får dette:

Den almindelige farvecirkel og Ittens farvecirkel:

Helt basis om primærfarverne (rød, gul og blå) lavet på en farvecirkel, som du kan lave super simpel og forklaring på hvorfor primær farverne et et must-have i dit sortiment. Du lærer også om de sekundære farver samt hvordan du finder og selv laver de tertiære farver via Ittens nemme farvecirkel. 
Varighed: 17:16

 
Komplementærfarver og farvernes valør:

Få styr på komplementærfarverne og lær hvad de kan gøre på dine malerier. Valør handler om hvordan du toner dine farver op/ned. Du ser hvordan du gør. Vær forberedt på spændende a-ha-oplevelser.
Varighed: 17:37


Farveprøver:

Jeg viser og fortæller hvorfor de er super gode at lave. Der er utrolig meget læring i at lave farveprøver. De er fantastiske at lave og er du en dag ikke rigtig i malehumør, så lav farveprøver. Du får en masse a-ha-oplevelser undervejs. Promise. 

Du kan bla. også bruge farveprøver til at farveplanlægge dit næste maleri eller lade dem hjælpe dig, hvis du er gået i stå på lærredet. Du ser hvordan i videoen.
Varighed: 33:49


Farve forstudier:

Gør det nemt for dig selv. Se eksempel på hvordan du kan "farve-planlægge" et maleri ved hjælp af farveprøver. Hvis du en dag er løbet tør for inspiration, kan farveprøverne hjælpe dig videre (eller i gang).
Varighed: 14:36


Kold vs. varme farver:

Det er bestemt ikke ligegyldigt hvilken rækkefølge du maler ovenpå hinanden. Lær forskellen og se hvorfor det er så vigtigt for din maleoplevelse.
Varighed: 21:31


Heavy body vs. fluid (tyk vs. tynd maling):

Det er super vigtigt, at du kender din maling's konsistens. Det har stor betydning for dit resultat på lærredet og hele din maleoplevelse. Jeg viser dig forskellen, så du bliver klædt godt på til dine næste køb af maling (og sparer en masse penge fremover).
Varighed: 25:58


Heldækkende vs. transparent:

Også her har det stor betydning, at du kender din maling og vælger den rigtige type maling til det du vil male. Oplever du at det nogen gange driller? - så kan det være fordi du f.eks. maler med en heldækkende farve, hvor du i stedet skulle have valgt en transparent farve. Jeg guider dig gennem forskellen. Hver især kan de skabe noget spændende på lærredet. 
Varighed: 26:39 


Titanium vs. zink: 

Det er bestemt ikke ligegyldigt om du blander med titanium hvid eller zink. De kan hver især noget og det er rigtig godt at kende forskellen. Vil du blande pastel farver eller blot lysne en farve?. Jeg viser dig hvornår du bruger hvilken til hvad.
Varighed: 8:21


Fra brun til pastel (nr. 1 ud af 3 EKSTRA fede tip):

Okay. Det her er altså super interessant. Jeg viser hvordan du kan blande dine egne fantastiske pastelfarver ved først at blande brun. Ja du læste rigtig. Du bliver super overrasket over resultatet og den kæmpe farve palet du kan lave ud af farver. Gør dig klar til en kæmpe a-ha-oplevelse.
Varighed: 19:26


Familiefarver (nr. 2 ud af 3 EKSTRA fede tip):

At male i det jeg kalder "familiefarver" gør mange ting meget nemmere på lærredet og du vil opleve færre farve frustrationer. Tør jeg virkelig love det?. You bet 😊

Maler du i "familiefarver" kommer du bare hurtigere i mål med dit maleri. Du maler nemlig hele tiden i farver der passer sammen. Jeg viser dig hvordan gør. Du ser et lille maleri blive malet i familiefarver trin for trin.
Varighed: 41:06


Moderfarve (nr. 3 ud af 3 EKSTRA fede tip):

At male i familiefarver gør det meget nemmere at farve harmonisere dit maleri. Tilsætter du så en "moderfarve" (på engelsk kendt som "mothercolor") får du 100% et farveharmonisk maleri. Hver evig eneste gang. Det har du mit ord på.

Det her er måske ét af de allerbedste tip du nogensinde vil få 💪
Varighed: 38:55


BONUS VIDEO - Kom langt med primær (netop tilføjet):

I denne video ser du hvor langt du kan komme udelukkende med primærfarver (rød, gul og blå) samt hvid og sort. Du behøver nemlig 
ikke 50 forskellige farver for at få en kæmpe palet.

I starten af videoen ser du en masse eksempler på, hvordan du arbejder med farvernes valør (lysere/mørkere) og sidst i videoen, ser du hvordan jeg maler et lille maleri ved at blande de 5 farver på kryds og tværs.
Varighed: 21:19


Hele kurset har en samlet varighed på knap 5 timer fordelt på 12 spiselige videoer.


Din engangs investering på 499,- kr. er lynhurtigt tjent ind fordi du efter, at have set videoerne, præcis ved hvad du skal kigge efter, når du skal ud at købe maling og hvad du slet ikke behøver fremover 🚀

Hvornår får jeg adgang til kurset?
Lige så snart du har gennemført købet, får du adgang til kurset og kan se det med det samme. 

Du modtager en mail med dine loginoplysninger, som du bruger til at logge på med på www.onlinekunstskolen.dk.

Du logger på oppe i menuen.
Hvor længe har jeg adgang til kurset?
Du har adgang for evigt. 

Det betyder, at du kan se kurset når du vil og lige så mange gange du overhovedet orker. 
Er der tilknyttet en Facebook gruppe til kurset?
Det er der desværre ikke. Du kan dog altid bede om sparring og spørge mig til råds. 

Det kan du gøre ved at skrive til mig på kontakt@onlinekunstskolen.dk. 
Jeg har aldrig malet, vil jeg få glæde af kurset?
JA! - farvelære er et rigtig godt sted at starte.

Dette kursus er super godt til både dig, der er nybegyndere og dig, der har malet længe, men aldrig fået sat dig ordentligt ind i farvelære.

Du får alt hvad du behøver at vide om farvelære. 

Når du har set videoerne er du virkelig godt rustet til at komme igang med at male og du sparer MANGE penge på en masse fejlkøb, fordi du nu ved hvad du kan/skal/bør gå efter fra starten, så din investering i dette farvelære kursus er lynhurtigt tjent ind.

Jeg forklarer og guider dig igennem det hele. 

Har du malet i mange år og undret dig over hvorfor dine farver bliver matte, eller hvorfor du ofte ender med kedelige farver m.v., så er dette kursus også noget for dig. Du bliver klædt på til at agere på en ny måde med dine farver og flere ting bliver meget nemmere på lærredet.
Hvordan foregår et online malekursus?
Det foregår sådan, at du får et login som du bruger til at logge ind på www.onlinekunstskolen.dk - der ligger kurset så oppe i menuen, der hedder "Mine kurser". 

Alle videoerne ligger i en overskuelig mappe med en lille beskrivelse ud for hver video, så du altid kan se hvad den enkelte video handler om.

Fordelen ved et online kursus er, at du kan blive derhjemme og se videomaterialet i ro og mag. 

Du kan pause videoerne. Du kan spole frem og tilbage. Du kan se videoerne igen og igen og igen og igen. 

Kurset er dit til evigt tid.
Kan jeg fortryde mit køb?
Det kan du desværre ikke. Det skyldes, at du får straksadgang til produktet.

Køb af onlineprodukter er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven (“Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”).

Ved køb opnås én licens pr. købte produkt.

Onlinekurset "Farvelære" er personligt og må derfor ikke sælges, udlånes eller på anden måde distribueres til andre uden forudgående skriftlig aftale med Onlinekunstskolen, ligesom det heller ikke må bruges helt eller delvist i undervisningsøjemed.

Alle rettigheder til kurset tilhører Onlinekunstskolen v/billedkunstner Bettina Holst.
ja tak, lad mig få adgang til kurset nu - klik her
leafchevron-downcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram