Velkommen på mini malekurset 😊

Du får på dette mini malekursus 4 små videoer med tips & inspiration til dine abstrakte malerier.

Markeringer og streger

I den første video ser du hvordan du kan aktivere dit lærred eller papir med markeringer og streger. En slags varm op øvelser. 
Der er mange måder at starte på. Det her er blot én af måderne til at løsne op på og komme i gang. 

Jeg arbejder i en billig skitsebog fra Tiger butikken. Papiret er på 90 gram og ganske fint at male på. At male i en billig skitsebog gør det samtidig lidt nemmere at slippe dig selv fri og bare lege. Her behøver du ikke få de "dumme" tanker om, at "nu må du ikke ødelægge et dyrt lærred", en kæmpe hæmsko/spændetrøje, som mange desværre har. De tanker slipper du for, når du arbejder på billigt papir (og øvelserne kan du så bagefter overføre til lærredet) 💪 

Varighed: 11:35

Bliv medlem fra kun 147,- kr./mdr.

Vil du have endnu mere inspiration til dine abstrakte malerier?

Kom med i online maleklubben og lær hvordan du opbygger abstrakte malerier fra start til slut, få det store farvelære kursus "Bliv dus med farverne" (som er et must at vide, da det klæder dig super godt på, så du undgår en masse farve frustrationer på lærredet). I maleklubben får du også en masse inspiration til maleredskaber, tips og tricks til at komme ud med din kunst plus meget meget meget mere.

Du får straks adgang til mere end 300+ videoer til dine abstrakte malerier plus nye videoer hver den 1. i måneden. Alle videoerne er inddelt i kategorier, så det er nemt og overskueligt 🚀

Jeg er med dig hele vejen og altid klar til at hjælpe dig med 1:1 sparring på dine malerier, hvis du går i stå. Her er højt til loftet, masser af high-fives og støtte.

Du kan se videoerne i dit eget tempo, lige når det passer dig 24/7.

Til medlemsklubben hører også en lukket Facebook gruppe, hvor der 1 gang om måneden er LIVE undervisning og spørgsmål/svar sessions.

OBS: Du får hele 48 timer til at fortryde dit medlemsskab. I den tid kan du nå, at se alle de videoer du orker. Synes du ikke at online maleklubben er noget for dig, jamen så får du bare pengene retur med det samme.

Ses vi indenfor i maleklubben? 🎨

De bedste hilsner
Bettina Holst

Din dedikerede underviser
Bliv medlem her
leafcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram