Om mig

Jeg hedder Bettina Holst (f. 1966) og det er mig, der er din dedikerede underviser her i onlinekunstskolen.

Hvem er jeg?

Jeg arbejder fuldtid som billedkunstner og har været selvstændig siden 2008. Jeg har atelier i Haslev på sydsjælland, hvor jeg bor sammen med min mand Thomas. Jeg har 2 drenge på 31 år og 28 år samt et lille barnebarn Clara på 3 år.

Jeg har undervist siden 2008 og jeg elsker det. Jeg har undervist i fysiske malekurser - både i mit eget atelier, ude i kunstnersammenslutninger og til firma teamdage.

Det er bla. denne erfaring fra de mange år som underviser, som jeg nu har rykket herind i onlinekunstskolen.

Jeg har været kreativ lige siden jeg kunne holde om en blyant. 

Da mine drenge var store nok begyndte jeg at udforske maleverdenen. Det var i 2004. Jeg har fra starten malet abstrakt og jeg øvede mig vildt.

Det gør jeg sådan set stadig. At male abstrakt er en on-going læringsprocess. 

Har du spørgsmål, skal du på ingen måde tøve med at kontakte mig. Send en mail på kontakt@onlinekunstskolen.dk, så svarer jeg så hurtigt jeg kan.

Jeg håber du bliver glad for dit medlemsskab :-)

Du kan se mine malerier på www.bettinaholst.dk
Om Bettina

Hvem er bag teknikken?

På sidelinien har jeg min ældste søn Patrick (f. 1989). Det er ham, der styrer al det tekniske for at onlinekunstskolen kan fungere. 

Hvis der er problemer med dit login, hvis du ønsker at ændre til et andet abonnement, hvis der ændres/tilføjes nye tiltag i skolen's opbygning og udseende m.v., så er det Patrick der fikser det.

Har du spørgsmål til dit login eller abonnement, så sender du en mail til mig, Bettina på kontakt@onlinekunstskolen.dk, så sender jeg din forespørgsel videre til Patrick.
leafcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram