Værsgo´ her får du en gratis video 🎨

Som lovet får du her en gratis video. En video, der normalt kun er tilgængelig for betalende medlemmer i Onlinekunstskolen.

I videoen ser du (et af mange eksempler), hvor langt du kan komme med primærfarverne (rød, blå og gul) samt sort og hvid. Med disse få farver kan du lave en gigantisk palet, så du behøver faktisk slet ikke have 50 forskellige farver i dit sortiment. 

Videoen varer i godt 21 minutter. 

Rigtig god fornøjelse.

Haps hele 50% på farvelære kurset "Bliv dus med farverne" i dag!

Vil du have helt styr på opbygning af farver en gang for alle (og undgå irriterende farvefrustrationer) samt lære metoderne til hvordan du altid kommer i mål med farveafstemte malerier? - så får du lige nu hele 50% rabat på mit ONLINE farvelære kursus "Bliv dus med farverne". 


Normalpris: 499,- kr.

DIN PRIS KUN: 249,50 KR.


Du får 4 timer og 30 minutter´s videomateriale fordelt på 11 videoer. Du kan se dem i dit eget tempo, når og hvor du vil. Du har EVIG adgang.


Din specielle rabatkode: farve (små bogstaver).


Sådan gør du:

I forbindelse med dit køb (engangsinvestering), skal du udfylde dine personoplysninger. Klik hvor der står "Brug din kuponkode her! og skriv: farve (husk små bogstaver).

Dette er vigtigt:

Du kan IKKE se, at prisen ændrer sig, men skriver du koden rigtig (farve), så ændrer prisen sig i systemet og det vil også fremgå på den kvittering du modtager straks efter.
KØB ADGANG TIL FARVELÆRE KURSET HER

Er du mere fristet af et medlemsskab?

Vil du gerne i gang med din malerejse eller dygtiggøre dig endnu mere på dine abstrakte malerier, så kom med på en skøn malerejse uden lige i online maleklubben. Vi arbejder udelukkende abstrakt med akrylmaling.

Bliver du medlem, får du bla. straksadgang til det helt store farvelære kursus.

MEDLEMSPRIS: 197,- kr./mdr

Der er ingen binding. Du vælger selv hvor længe du vil inspireres og lære nyt.
Bliv medlem her

Vil du lige have et kig indenfor i maleklubben?

Det kan være svært at visualisere hvordan sådan et online univers ser ud; hvordan er det opbygget, er det nemt at finde rundt i (i min optik skal det være super nemt), hvordan er man videoerne m.v.

Du behøver ikke tænke mere - tag et kig indenfor her:

Hvad siger medlemmerne?

Laila Ramstad (medlem siden januar 2021):

"Jeg har været medlem i en del år efterhånden og det bedste for mig er at kunne se og lære når jeg har tiden til det 😃 samt at du er super god til at komme med konstruktiv tilbagemeldinger. Jeg har lært meget om at give ro til værket, når der er for meget uro. Mange teknikker er det blevet til, som når jeg tænker over det er blevet en del af min proces.  Jeg er blevet mere modig i mine abstrakte værker, at stole på processen. Jeg har udstillet det sidste år og er så heldig også at sælge".
Maria Clausen (bosat i Schweiz også medlem siden januar 2021):

"Mit medlemskab af Onlinekunstskolen giver mig så meget, så jeg håber ikke, at jeg nogensinde skal undvære det. Skolens side er fuld af spændende emner, og det er både overskueligt og let at finde rundt i. Desuden er det virkelig nydeligt og indbydende sat op, man får lyst til at gå i gang med det samme, når man klikker sig ind. 

Noget af det jeg har lært meget af, er bl.a. medier, jeg var slet ikke opmærksom paa, hvor mange forskellige muligheder der findes indenfor medier, hvordan de bruges m.m. Jeg er også blevet mere modig mht at blande farver, og især dækkende og transparente, altså forskellen paa dem, anvendelse og mm. Så er der alle de tips, som vi får oveni, som skins, det kendte jeg heller ikke, og at der findes et hav af redskaber og ikke kun pensler. 

Bettina er også rigtig god til at vise alt det, der bliver omtalt, så man ikke bliver i tvivl om, hvordan griber man det an. Et stort plus er også de mange videoer og nye temaer og teknikker hver måned. Det fortjener kæmperos, for der er lagt mange arbejdstimer i det. Bettina er altid sød til at hjælpe med et godt råd, det er guld værd. Tak for alletiders onlinekunstskole
" 😃🤗
Sarah Klietch (medlem siden maj 2022):

"Jeg finder det absolut skønt med Bettina´s univers af ideer!. Jeg leger og afprøver langt mere. Blander selv mange flere farver. Jeg har virkelig fået øjnene op for hvad transparente kontra dækkende farver kan. Elsker LIVE i vores medlemsgruppe, med mulighed for spørgsmål, der får jeg virkelig mange fif og input. Er vild med kategorien: besøg hos en kunstner. Er blevet fuldstændig fjollet med hvad softpasteller m.v. også kan. Er blevet inspireret til mere leg med silkepapir/collage. Jeg er ret veltilfreds med mit medlemskab" 🤩😊
Margit Pedersen (medlem siden januar 2021):

"Med alle de videoer Bettina har lagt op som vi frit kan bruge, er det umuligt IKKE at lære nyt. Mange nye teknikker er prøvet, og det udvider jo ens horisont. Jeg føler jeg er langt skarpere på farvernes betydning, tør blande meget mere. Laver mange farveprøver til at gemme efter din anvisning, og Bettina er med stor tålmodighed bare super go’ til at forklare. Det er lige før jeg siger “hurra for corona” for det var dengang jeg blev skubbet i den abstrakte retning via medlemskab af Onlinekunstskolen.

Jeg føler helt klart, at jeg tør mere uden at tænke det hele ihjel, og her kikker Bettina os over skulderen og siger : husk det er kun maling. Jeg føler mig helt klart inspireret og prøver at huske på Bettina´s læresætninger når jeg kører fast. Pludselig er der et maleri som bliver rigtig glad for, men der er sandelig også nogle der kommer i skammekrogen. Her finder man PYTknappen frem, venter og tager så maleriet frem igen og prøver at knække koden.


For mig er det helt klart et KÆMPE plus at være medlem, føler jeg bliver holdt lidt i ilden.
Bedste hilsner
Margit Pedersen
"
Maj-Britt Andersen (medlem siden november 2023):

"Bettina, at være med i din online kunstskole, slår ALT hvad jeg tidligere har deltaget i, du er virkelig en super god underviser. Efter blot en uge, har jeg virkelig fået mod på, at svinge penslerne igen, tak for dig"
Joan Mølgaard (medlem siden januar 2021):

"Maleklubben er et kæmpe slaraffenland. Hold op hvor har jeg lært meget og rykket mig helt vildt på mine abstrakte malerier. Bettina, jeg er kæmpe fan, så meget, at jeg altid lige skal slutte min dag med en af dine videoer, haha.."
Hanne Nielsen (medlem siden november 2020)

"Jeg har lavet mange farveprøver, mens jeg har været med i kunstskolen. Afprøvet alle mine farver med zink og titan blandet i. Jeg er også begyndt at lave farveprøver til mine malerier. Jeg er meget mere opmærksom på transparente og dækkende farver end tidligere. Jeg er begyndt at bruge andre redskaber til at male med end pensler.
Jeg bruger glazing og retarder.Jeg har mere mod på at male abstrakt (som jeg synes er svært)
.

Kh Hanne
Eirin Hov (medlem siden juni 2023):

"Jeg er veldig fornøyd med mitt utbytte av å være medlem her. Selv om jeg har malt en stund og gått diverse kurser, har jeg mye å lære. Mange fine ideer og teknikker, blanding av farger som jeg blir oppdatert på. Det er flott!"🙂
Du får 48 timer's fortrydelsesret. Er maleklubben ikke noget for dig, får du selvfølgelig bare dine penge retur. I de 48 timer kan du nå, at se alle de videoer du orker.

Ses vi inde i maleklubben? 😊

De bedste hilsner

Billedkunstner Bettina Holst - din dedikerede underviser


Bliv medlem her
leafcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram