Sådan opdaterer du dit betalingskort

Er dit betalingskort udløbet og har du fået nyt eller har du tabt/fået stjålet dit kort og fået nyt, så skal du sørge for, at opdatere til dit nye kort i Onlinekunstskolen. 

Gør du ikke det, vil systemet automatisk lukke ned for din adgang. Sørg derfor hurtigst muligt, at opdatere dit kort. 

Du vil helt automatisk modtage mails fra Stripe (på engelsk), hvor de informerer om, at de ikke kan trække betalingen til Onlinekunstskolen v/Bettina Holst og at du skal opdatere dit kort. Der er et link i deres mails, som du trygt kan klikke på, hvor du kan opdatere dit kort via.

Er du alligevel lidt utryg ved at klikke på deres link, så kan du i stedet opdatere dit kort ved at logge ind her i maleklubben. 

Hvordan du opdaterer dit kort herinde, viser jeg i denne video.

 Videoen varer: 2:36

Har du spørgsmål?

Er du usikker eller har du spørgsmål, så skal du ikke tøve med at kontakte mig på mail: kontakt@onlinekunstskolen.dk. Du er også velkommen til at ringe i tidsrummet 11-17 på hverdage (tager jeg ikke telefonen skyldes det højst sandsynligt, at jeg er ved at video optage).

Kh Bettina
LOGIN IND I MALEKLUBBEN
leafcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram