Dag 4 på mini malekurset

Velkommen tilbage

Valg af akrylmaling

High five fordi du nu har gennemført de første 3 dage af mini malekurset. Det sidste du mangler for at blive klædt godt på for at male abstrakt er dit valg af akrylmaling. 

Dit valg er ikke ligegyldigt og har stor betydning for hele din male oplevelse: Der er nemlig forskel på akrylmaling. Det du især skal være opmærksom på er konsistensen (er det en tyk (heavy body) eller tynd maling (fluid)) samt om du vælger opaque (heldækkende) eller transparent maling. Jeg viser forskellene i videoen her, så du bliver klædt godt på inden du går ud og investerer i akrylmaling.

Varighed: 10:05

Vil du have endnu mere?

Vil du lære hvordan du selv omsætter alle disse tips og tricks til virkelighed, se abstrakte malerier blive til fra start til slut, lære alt hvad du behøver at vide om farvelære, have endnu mere inspiration til maleredskaber, få tips og tricks til at komme ud med din kunst plus meget meget mere, så kom med i min online maleklub, hvor du får serveret en masse inspiration hver måned.

Som ekstra bonus til medlemsskabet, går jeg også indimellem på LIVE og maler på store malerier (fra start til slut) i maleklubben's hermetisk lukkede Facebook gruppe, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål/få vist teknikker direkte og dermed få indflydelse på de malerier, jeg arbejder på.

Ses vi inde i maleklubben? :-)

De bedste hilsner

Billedkunstner Bettina Holst - din dedikerede underviser
Bliv medlem her
leafcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram