Dag 4 på mini malekurset

Velkommen tilbage

Valg af akrylmaling

High five fordi du nu har gennemført de første 3 dage af mini malekurset. Det sidste du mangler for at blive klædt godt på for at male abstrakt er dit valg af akrylmaling. 

Dit valg er ikke ligegyldigt og har kæmpe betydning for hele din male oplevelse: Der er nemlig stor forskel på akrylmaling. Det du især skal være opmærksom på, er konsistensen (er det en tyk (heavy body) eller en tynd maling maling).

Din maleoplevelse er også meget afhængig af, om det er en opaque (heldækkende) eller en transparent farve. Der er rigtig mange der oplever frustrationer, fordi de ikke kender forskellen og ved hvornår man med fordel bruger den ene eller den anden. 

Du introduceres kort for forskellene i videoen her. Nok til at du bliver klædt godt på, inden du går ud og investerer i akrylmaling. 

Der er nemlig rigtig mange penge at spare, når du kender din maling og ved hvad du skal gå efter.

Vil du lære meget mere om dette emne, så ligger der et hav af videoer og inspiration i min online maleklub, som hjælper dig til at styre elegant udenom frustrationerne og komme i mål med dine abstrakte malerier.

Video varighed: 10:05

Kom med i maleklubben fra kun 147,- kr./mdr.

Lær hvordan du opbygger abstrakte malerier fra start til slut, få farvelære kurset, så du altid får et farveafstemt maleri, få inspiration til maleredskaber, tips og tricks til at komme ud med din kunst plus meget meget mere.

Her er højt til loftet og uendelig meget inspiration til dine abstrakte malerier. Du får straks adgang til mere end 200+ videoer til dine abstrakte malerier. 

Der kommer nye videoer hver den 1. i måneden.

Jeg er med dig hele vejen og altid klar til at hjælpe dig med 1:1 sparring på dine malerier, hvis du går i stå. 

Du kan se videoerne i dit eget tempo, lige når det passer dig 24/7.

Til medlemsklubben hører også en lukket Facebook gruppe, hvor der 1 gang om måneden er LIVE undervisning og spørgsmål/svar sessions.

Håber at se dig indenfor i maleklubben :-)

De bedste hilsner
Bettina Holst

Din dedikerede underviser
Bliv medlem her
leafcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram