GRATIS video

Se hvordan dette lille abstrakte maleri bliver til.

Velkommen

I dag får du en BONUS video, hvor du ser hvordan jeg maler et lille maleri.

Til dette maleri bruger jeg en silicone spartel, en stiv pensel, grafitpen, oliepastel, vand og fixativ. 

Det allervigtigste når jeg maler, er at jeg forsøger ikke at tænke, men i stedet bare være i selve processen, lege og se hvad der sker.  

Se hvordan maleriet bliver til nedenfor.

Få endnu flere tips og tricks

Vil du have endnu flere tips og tricks til dine abstrakte malerier, så skal du bare blive hængende på mit nyhedsbrev, så lander de helt automatisk i din indbakke. Disse mails indeholder beskrivelse med hvad du kan gøre på dine malerier. Du kan til hver en tid afmelde disse mails med ét enkelt klik.

Vil du se hvordan jeg omsætter alle disse tips og tricks til virkelighed, se abstrakte malerier blive til fra start til slut, lære alt hvad du behøver at vide om farvelære, have endnu mere inspiration til maleredskaber, få tips og tricks til at komme ud med din kunst plus meget meget mere, så kom med i min online maleklub. Der kommer nye videoer hver måned. Du får adgang til ALLE videoer med det samme.

Når du har været medlem i 4 måneder, får du yderligere adgang til BONUS videoer, hvor du ser store malerier blive til fra start til slut.

Som ekstra bonus til medlemsskabet, går jeg 1-2 gang om måneden på LIVE og maler på store malerier (fra start til slut) i maleklubben's hermetisk lukkede Facebook gruppe, hvor der bla. er mulighed for at stille spørgsmål/få vist teknikker direkte og dermed få indflydelse på de malerier, jeg arbejder på. Disse videoer lander bagefter i maleklubben, så er du ikke på Facebook går du ikke glip af noget.

Du får 48 timer's fortrydelsesret og er maleklubben ikke noget for dig, får du selvfølgelig bare dine penge retur. I de 48 timer kan du nå, at se alle de videoer du orker :-)

Ses vi inde i maleklubben?

De bedste hilsner

Billedkunstner Bettina Holst - din dedikerede underviser
Bliv medlem her
leafcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram