Akrylskind, farvelære og månedens udfordring

Skrevet af: Billedkunstner Bettina Holst
01. november 2020

Hver den 1. i måneden kommer der nye male- og teknikvideoer i maleklubben, og i november blev den voksende mængde af videoer da også yderligere suppleret med endnu mere spændende ny inspiration og materiale.

Akrylskind

Der kom bla. en inspirationvideo til med hvordan du kan bruge akrylskind. I videoen i denne måned viser jeg tips til hvordan og hvornår du kan bruge akrylskind.

Akrylskind er gode til at give dig en idé om hvad du kan putte på dit maleri. Så er du nybegynder eller lidt usikker med at putte nyt på de voksende lag af maling, så er akrylskind helt eminente at lege med for du kan visualisere om du skal male et felt, striber, prikker mv uden overhovedet at putte maling på.

Akrylskind kan også limes direkte på værkerne og du bliver inspireret til begge dele.

Farvelære DEL 7

Endnu en video om farvelære kom til, nemlig "Farvelære DEL 7". I videoen viser jeg dig forskellen mellem en heavy body og en fluid maling (tyk/tynd). Det er nemlig ikke helt ligegyldigt hvad du maler med.

I videoen viser jeg dig helt præcist hvordan og hvornår det er godt at bruge enten den ene eller anden. De kan begge tilføje noget fedt til dine malerier og du lærer hvordan og hvornår det giver mening at bruge enten den ene eller den anden type.

Månedens udfordring

Som et nyt tiltag kommer der fremover hver måned en udfordring. Den første udfordring handler om at skabe 2 værker udfra samme palet, det ene skal være i kolde farver og det andet i varme farver. Det er selvfølgelig frivilligt at deltage. Der er virkelig meget lærering i denne måneds udfordring og selvom jeg har malet i over 15 år blev jeg selv overrasket over et par ting undervejs i videoen.

Og du behøver ikke spise en skovsnegl for at være med i klubben. Der ligger masser af maleundervisning og venter på dig 🙃

Faktisk kan du lige nu blive medlem fra KUN 127,- kr. om måneden.

Du får ovenikøbet 48 timer til at kigge indenfor og se materialet (videoerne). Er maleklubben ikke noget for dig, får du straks dine penge retur, så du køber altså ikke "katten i sækken".

Bliv medlem:

I blogindlæggene får du tips og inspiration til hvad du kan/skal/bør gøre på dine abstrakte malerier. Inde i maleklubben får du videoteknikker med tips, tricks, inspiration til hvordan du maler abstrakt.

Jeg har undervist på fysiske kurser i over 10 år og det er AL min erfaring der nu er flyttet ind i Onlinekunstskolen.

Bliv medlem her

Få en malevideo for 0,- kr. - direkte i din indbakke:

Få malevideoen: "Bryd felterne op" (på dit abstrakte maleri) - klik her.

Følg med i Onlinekunstskolen's univers på Facebook og Instagram

Facebook: https://www.facebook.com/onlinekunstskolen.dk/

Instagram: https://www.instagram.com/onlinekunstskolen/

leafcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram