Inspiration til abstrakte papirværker

Skrevet af: Billedkunstner Bettina Holst
09. september 2020


Det at lave små abstrakte papirværker har mange fordele.

Og man kan virkelig nå meget på forholdsvis kort tid.

Det er samtidig en rigtig god måde, at udnytte tiden, mens du f.eks. venter på at lagene skal tørre på dine abstrakte malerier.

Så hvis du en dag ikke er i humør til at male abstrakte malerier, men stadig har lyst til at være kreativ med maling så er dét, at stå eller sidde og hygge sig med små papirarbejder, collager m.v. både yderst effektiv, hyggeligt og lige til at gå til.

Hver den første i måneden kommer der spritnye malevideoer indenfor abstrakte malekurser til i maleklubben og juli måned bød på lidt forskelligt.

Juli måned bød på disse malekurser:

I "Papirarbejde DEL 1 - mal" kan du blive inspireret til at male på papir (også tyndere og billigt papir). Varighed: 1:05:32 

I "Papirarbejde DEL 2 - klip" kan du se, hvordan jeg klipper dem op og hvilke tanker jeg gør mig undervejs. Varighed: 1:00:25  

I "Papirarbejde DEL 3 - kunst- og visitkort" kan du blive inspireret til, hvordan du kan lave dine egne unikke kunst- og visitkort, der ikke købes i et trykkeri. Varighed: 10:00 

I "Papirarbejde DEL 4 - indram" kan du se, hvordan du kan indramme dine papirværker. Varighed: 16:12 

Ialt kom der 2,5 timers malevideoer til den voksende mængde af malekurser i online maleklubben.

En af de store fordele ved, at det hele er online er, at malevideoerne (malekurserne) ikke forsvinder, men bare ligger og venter på du får tid til at se dem.

Inspiration til abstrakte papirværker


Bliv medlem:

I blogindlæggene får du tips og inspiration til hvad du kan/skal/bør gøre på dine abstrakte malerier.

Inde i maleklubben Onlinekunstskolen får du videoteknikker med tips, tricks, inspiration til hvordan du maler abstrakt.

Jeg hedder Bettina Holst og jeg er selvstændig billedkunstner med atelier i Haslev.

Jeg har malet abstrakt siden 2004 og undervist på fysiske kurser siden 2008. Det er AL min erfaring du drager nytte af i Onlinekunstskolen, som er min online maleklub, hvor jeg hver måned disker op med nye inspirerende malevideoer.

Du får 48 timer til at kigge indenfor og se materialet (videoerne). Er maleklubben ikke noget for dig, får du straks dine penge retur, så du køber altså ikke "katten i sækken".

Bliv medlem her

Følg Onlinekunstskolen's univers på Facebook og Instagram:

Facebook: https://www.facebook.com/onlinekunstskolen.dk/

Instagram: https://www.instagram.com/onlinekunstskolen/


leafcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram