Bag kulisserne i maleklubben

Skrevet af: Billedkunstner Bettina Holst
17. april 2020

Kom med bagom Onlinekunstskolen's univers

Der har været et par stykker, som har spurgt mig hvor mange personer, der egentlig er bag Onlinekunstskolen. Drivkraften bag er 100% mig, billedkunstner Bettina Holst, det er ene og alene min maleklub.

Det er mig, der står for at optage alle maleteknikvideoerne til maleklubben, redigere videoer, tage billeder, lave opslag på Facebook/Instagram, lave blogindlæg m.v.

En ret vigtig person:

Men der er dog én meget vigtig person, som har en kæmper finger med og det er min ældste søn Patrick (f. 1989). Uden ham var der højst sandsynligt ingen maleklub.

Onlinekunstskolen ville i hvert fald ikke eksistere i den form som den er nu. Det er Patrick, der står bag al opsætning og kodning på selve hjemmesiden - alt det svære tekniske. Jeg er primært "chefdesigner" på maleklubben's udseende og han udfører så alle mine ønsker til klubben. Han kommer dog med en masse fantastiske input om hvad man kan gøre af smarte ting inde i selve klubben.

Jeg var skræmt:

Inden jeg startede Onlinekunstskolen var jeg virkelig skræmt ved tanken om at skulle optage videoer og derfor skød jeg det længe, inden jeg tog mod til mig og åbnede Onlinekunstskolen. Jeg havde mange ukendte faktorer i spil (hvordan og hvad optager med bedst med, hvordan redigerer man videoer - jeg havde virkelig mange nye ting jeg skulle lære). Nu har jeg lært det og jeg er selv overrasket over meget jeg elsker at lave videoer. Vågnede jeg med et smil på læben tidligere når jeg skulle i atelieret, ja så er smilet blevet endnu større nu.

Onlinekunstskolen har været et stort ønske meget længe og gennem 1 1/2 år, inden jeg åbnede maleklubben den 1.2.2020, skrev jeg ideer op til hvad klubben skulle indeholde af materiale, så jeg vidste, at jeg ikke lige ville løbe tør for materiale og ideer de første mange år, for klubben er selvfølgelig tænkt at skulle fortsætte i....ja til jeg stiller malertræskoene 🙂

Jeg maler selv abstrakt og det har jeg gjort siden jeg startede for alvor med at male i 2004. Jeg har siden 2008 undervist andre og det er blevet til rigtig mange malekurser gennem tiden og det er al min viden og erfaring som underviser derfra, der nu er rykket herind i dette online univers. Alle mine ups/downs på lærrederne som jeg nu bringer videre til andre malerintresserede/passionerede.

Billedkunstner Bettina Holst - din dedikerede underviser

Mit største problem:

Mit største problem er i hvilken rækkefølge jeg skal lægge videoer i klubben for jeg har SÅ meget jeg vil vise og inspirere med!

Som sagt er det mig, der står for al undervisning i maleklubben.

Han sørger, at for jeg får mad:

Der er også en anden vigtig person som fortjener at blive nævnt - han har intet med klubben at gøre, men han er en stor støtte og det er min mand Thomas. Han sørger bogstaveligt talt for, at jeg får mad i munden. Han handler og laver mad og accepterer 100%, at tage over, når jeg sidder ude i atelieret og redigerer videoer til langt ud på aftenen.

Nu ved du hvem du finder bag Onlinekunstskolen 🙂

Har du spørgmål til mig om maleklubben, så skal du ikke tøve med at skrive på kontakt@onlinekunstskolen.dk.

/Bettina

Bliv medlem:

I blogindlæggene får du tips og inspiration til hvad du kan/skal/bør gøre på dine abstrakte malerier.

Inde i maleklubben Onlinekunstskolen får du videoteknikker med tips, tricks, inspiration til hvordan du maler abstrakt.

Jeg hedder Bettina Holst og jeg er selvstændig billedkunstner med atelier i Haslev.

Jeg har malet abstrakt siden 2004 og undervist på fysiske kurser siden 2008. Det er AL min erfaring du drager nytte af i Onlinekunstskolen, som er min online maleklub, hvor jeg hver måned disker op med nye inspirerende malevideoer.

Du får 48 timer til at kigge indenfor og se materialet (videoerne). Er maleklubben ikke noget for dig, får du straks dine penge retur, så du køber altså ikke "katten i sækken".

Bliv medlem her

Følg Onlinekunstskolen's univers på Facebook og Instagram:

Facebook: https://www.facebook.com/onlinekunstskolen.dk/

Instagram: https://www.instagram.com/onlinekunstskolen/

leafcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram