Nyheder

Her ser du de nye videoer, der er landet i maleklubben den 1. Maj. Siden opdateres hver den 1. i måneden. KLIK på den orange boks "Se videoen her" eller på billedet for at se videoen. Hvis du har brug for at stoppe midt i en video, så husker systemet, hvor du er nået til og starter videoen samme sted, som du stoppede den.

Til dit medlemsskab er der også en lukket Facebook tilknyttet, hvor du kan få sparring, ekstra materiale i form af månedlig LIVE undervisning m.v.

Næste LIVE er den 22. Maj 2024 kl. 19-20.

Kom med i Facebook gruppen her

Tilbage til oversigten
Nyhed
Leg med primær

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, bool given in /var/www/onlinekunstskolen.dk/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 11

I denne video skal du se en lidt anden stilart end jeg normalt maler. Jeg er lidt ude af min komfortzone både hvad angår malestilen og farverne.

Jeg håber, at jeg med denne video kan inspirere dig til en anden stilart (også) samt at arbejde med få farver (du kommer langt med).

Varighed: 1:21:44


leafcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram