Nyheder

Her ser du de nye videoer, der er landet i maleklubben den 1. Juni. Siden opdateres hver den 1. i måneden. KLIK på den orange boks "Se videoen her" eller på billedet for at se videoen. Hvis du har brug for at stoppe midt i en video, så husker systemet hvor du er nået til og starter videoen samme sted, som du stoppede den.
Tilbage til oversigten
Nyhed
Maj 2023

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, bool given in /var/www/onlinekunstskolen.dk/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 11

SPØRGSMÅL/SVAR

I denne LIVE er der 3 temaer; hvordan du bruger ChatGPT (din nye virtuelle ven). Du opretter dig super nemt. Jeg viser hvordan. Jeg viser også et par eksempler på hvordan du vil kunne lave nemme opslag på de sociale medier med hjælp fra ChatGPT.

Jeg viser hvordan du kan lave 2 sammenhængende malerier og så snakker vi om at omfavne de "grimme" områder og hvorfor du bør gøre det.

Varighed: 1:04:46


Nyhed
Inspirations foldebog 1

Hvor finder man inspiration til nye malerier?. Udover, at du kan søge nettet tyndt, i naturen m.v., så kan du gøre noget, der er meget mere interessant, nemlig hos dig selv.

Det kan du bla. gøre ved hjælp af foldebøger.

Jeg tør godt love, at du ikke løber tør for inspiration lige foreløbig, hvis aldrig, hvis du laver disse foldebøger.

Varighed: 43:59


Nyhed
Lamineret stencils

Du kan købe stencils i dyre domme eller også kan du lave dine helt egne unikke.

I denne video ser du hvordan du kan lave dem ved hjælp af en (billig) laminerings maskine.

Udover at det er hyggeligt at sidde og skære stencils, så får du også stencils som ingen andre har og dermed kan du sætte et meget personligt præg på dine malerier.

Varighed: 22:16


Nyhed
4 trins plan - dit hvorfor

Drømmer du om at leve af/sælge dine malerier?. Inden du går i gang så spørg dig selv: hvorfor?.

Hvorfor?. Fordi du vil få klarhed over hvad det er, der helt præcist motiverer dig og det vil give dig energi til både at male og sælge dine malerier.

FINDES OGSÅ SOM E-BOG (ligger under videoen)

Varighed: 27:10


leafcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram