Nyheder maj 2020

Skrevet af: Billedkunstner Bettina Holst
01. maj 2020

Farvelære (farveprøver), transparente lag og et nyt maleri.

Det er hvad der netop er landet af videomateriale i maleklubben.

I maleklubben ligger der efterhånden en del inspiration til hvordan du maler abstrakte malerier og hvad du kan lave af dimseri og gøgl på lærrederne.

Hver den 1. i måneden lægger jeg nye teknikvideoer i maleklubben og her er hvad jeg netop har lagt ind:

👉 Du får 2 videoer "Farvelære DEL 4" og "Farvelære DEL 5" med farveinspiration. Helt præcist hvordan du laver nogle super praktiske farveprøver, hvad du kan bruge dem til og hvilke aha-oplevelser du 100% vil opdage, når du laver dine egne farveprøver. Knap 40 minutter's samlet inspiration.

👉 Du får 1 video hvor jeg viser, hvordan jeg maler et maleri på 60x60 cm fra start til slut - med inspiration i de farveprøver, som jeg laver i de 2 nævnte videoer om farveprøver. Videoen varer 1 time og 40 minutter, så der er masser af inspiration af hente i den.

👉 Du får også 1 video om hvordan du laver transparente lag og hvorfor det er en rigtig god idé, at lave transparente lag på dit abstrakte maleri - det kan altså virkelig noget. Jeg guider dig step-by-step. Metoden kan du bruge hele vejen gennem et maleri, på nogle lag eller du kan bruge teknikken til at peppe et maleri op, der måske er blevet lidt mat i det. Videoen varer 30 minutter.

👉 Du får også 1 bette video om kiler, ophæng og signering. Jeg viser hvordan jeg gør det og hvorfor jeg gør som jeg gør. Videoen varer godt 7 minutter.

👉 Plus 1 lille ekstra video med 5 tips til at komme igang (findes også som blogindlæg). Videoen varer knap 5 minutter.

Ialt er der lagt mere end 2,5 timer's videoteknikker fyldt med inspiration til dine abstrakte malerier.

Ønsker du at blive medlem, får du selvfølgelig adgang med det samme til alt det andet videomateriale, som allerede ligger i online maleklubben.

Nyheder maj 2020
Nyheder maj 2020

Bliv medlem:

I blogindlæggene får du tips og inspiration til hvad du kan/skal/bør gøre på dine abstrakte malerier. Inde i maleklubben får du videoteknikker med tips, tricks, inspiration til hvordan du maler abstrakt.

Jeg har undervist på fysiske kurser i over 10 år og det er AL min erfaring der nu er flyttet ind i Onlinekunstskolen.

Bliv medlem her

Jeg står klar til at tage imod dig med åbne arme 🙂

Følg Onlinekunstskolen's univers på Facebook og Instagram:

Facebook: https://www.facebook.com/onlinekunstskolen.dk/

Instagram: https://www.instagram.com/onlinekunstskolen/

Få en malevideo for 0,- kr. - direkte i din indbakke:

Få malevideoen: "Bryd felterne op" (på dit abstrakte maleri) - klik her.

leafcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram