Dag 3 på mini malekurset

Velkommen tilbage.

Mal ud fra markeringerne

Når du så har lavet (en masse) opvarmningsøvelser med pensel, så har du allerede en god bund at gå ud fra. Jeg viser dig her hvordan du kan male ud fra de pensel markeringerne jeg lavede i forrige video.

Tilsidst gennemgår jeg en tjekliste for at vurdere om maleriet er færdigt. 

Varighed: 8:22

Vil du have meget mere inspiration?

Jeg håber du fandt lidt inspiration i denne mini malekursus?

Vil du se hvordan jeg maler både store og små abstrakte malerier fra start til slut, lære alt hvad du behøver at vide om farvelære, have inspiration til maleredskaber, få tips og tricks til at komme ud med din kunst plus meget meget mere, så kom med i min online maleklub. 

Der kommer nye spændende og inspirerende malevideoer hver måned. 

Du får straks adgang til ALLE videoerne med det samme. P.t. ligger der over 300 male videoer med inspiration til dine abstrakte malerier!


De bedste hilsner

Billedkunstner Bettina Holst - din dedikerede underviser
Bliv medlem her
leafcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram