Flasker og grafitpen

Lav spændende lag med tegneredskaber

Velkommen tilbage

Udover at du kan bruge f.eks. oliepasteller og tuscher (Posca, Molotow m.v), så kan du også lave spændende lag på mange andre måder.

Bla. kan du bruge (tegne)flasker, grafitpenne og blyanter. De er rigtig gode til mange ting og man skal ikke tage hensyn til om man leger i våd maling eller på tørre lag. 

Alt hvad du gør undervejs er med til at gøre malerierne mere ekspressionistiske og skabe spændende lag. Jeg viser et par eksempler i videoen nedenfor.

Vil du have meget mere inspiration?

Vil du se hvordan jeg omsætter alle disse tips og tricks til virkelighed, se abstrakte malerier blive til fra start til slut, lære alt hvad du behøver at vide om farvelære, have endnu mere inspiration til maleredskaber, få tips og tricks til at komme ud med din kunst plus meget meget mere, så kom med i min online maleklub, så får du serveret en masse inspiration hver måned.

Som ekstra bonus til medlemsskabet, går jeg 1-2 gange om måneden på LIVE og maler på store malerier (fra start til slut) i maleklubben's hermetisk lukkede Facebook gruppe, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål/få vist teknikker direkte og dermed få indflydelse på de malerier, jeg arbejder på.

Ses vi inde i maleklubben? :-)

De bedste hilsner

Billedkunstner Bettina Holst - din dedikerede underviser
Bliv medlem her
leafcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram