Feedback

I denne kategori finder du den sparring/feedback som jeg har lavet i Photoshop til medlemmer. 

Som medlem har du altid muligheden for at få sparring fra mig og de andre medlemmer i vores lukkede Facebook gruppe, hvis du er gået helt i stå og ikke kan komme videre, eller hvis du bare liiige mangler det der sidste touch. Jeg tjekker vores gruppe/mail et par gange om dagen for spørgsmål/opslag.

Du er også meget velkommen til at bede om min hjælp i Photoshop (hvor jeg leger med dit maleri). Indtil videre er den service helt gratis (så længe jeg kan følge med, da det kræver noget mere tid end komme med en kommentar på et opslag).

Jeg gør det så hurtigt jeg kan (som jeg nu kan få det til at passe ind i alle de mange andre opgaver der er i klubben). Som regel vender jeg tilbage indenfor 1 uge med min feedback/skærmoptagelse.

Du er meget velkommen til at sende mig et billede af dit maleri på kontakt@onlinekunstskolen.dk eller lægge det op i vores lukkede Facebook gruppe og bede om sparring. 

Alle skærmoptagelser lander her på skolen til inspiration for alle medlemmer :-)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram