Velkommen til Onlinekunstskolen

Hvad er onlinekunstskolen?

Onlinekunstskolen er en online male medlemsklub, der slog dørene op den 1.2.2020 og bag skolen er din dedikerede underviser billedkunstner Bettina Holst. 

Elsker du at male abstrakt eller drømmer du om at komme igang - så er du kommet til det rigtige sted. 

Jeg har over 12 års erfaring med at undervise både i- og udenfor mit atelier i Haslev og det er al min erfaring, som nu er rykket ind her i Onlinekunstskolen.

Du får en dedikeret underviser, der selv elsker at male abstrakt og som står klar til at hjælpe dig godt videre (eller igang) med at male abstrakt.

Du kan tilgå medlemsklubben fra din telefon, Ipad eller computer alle døgnet´s 24 timer - uanset om du er i Danmark eller i udlandet. 

 Du får 48 timer til at kigge indenfor efter tilmelding. Er klubben ikke noget for dig, så får du selvfølgelig bare dine penge retur :-)

Jo tidligere du tilmelder dig, des billigere bliver det på sigt, da medlemsprisen vil stige i takt med at skolen fyldes op med flere og flere videoer.

Hvad får du?

Du får adgang til videoteknikker, som tager dig med på en månedlig rejse om hvordan du maler (primært) abstrakte malerier. Hver måned får du teknikvideoer, hvor jeg maler mindre abstrakte malerier (der kommer både videoer til nybegynder og øvede).

Derudover får du også videoer med tips, tricks og inspiration til dit abstrakte maleri, så du bliver (endnu) bedre til at male og komme i mål med dine abstrakte malerier. 

Du får adgang til hele 2 hermetisk lukkede grupper (skolen's egen samt en Facebook gruppe), hvor du begge steder kan få sparring på dine halv- og færdige malerier, stille spørgmål om teknikker, dele op/nedture på lærredet m.v.

1 gang om måneden går jeg LIVE i Facebook gruppen og viser de teknikker du har brug for at få vist her og nu. Det giver dig en undervisning (næsten) som var du på et fysisk kursus. LIVE videoerne vil bagefter ligge tilgængelig både i Facebookgruppen samt inde i klubben.

Når du har tilmeldt dig, får du med det samme adgang til AL videomaterialet/kurserne.

Ca. 4-6 gange om året får du endvidere lange videokurser (fra min. +2,5 timer), hvor du sidder på skulderen af mig og ser mig male mine store abstrakte malerier lag for lag. Adgang til det første åbnes når du har været medlem i 4 hele måneder (betaler 5. gang). 

Nybegynder eller øvet?

Uanset om du er nybegynder eller øvet indenfor den abstrakte maleverden, så vil du helt sikkert komme til at lære nye måder, at angribe dit lærred.

Teknikvideoerne er delt op i nybegyndere og øvede, og du kan selvfølgelig "hoppe" frem og tilbage mellem kategorierne/videoerne i dit helt eget tempo.

Teknikkerne er primært til det abstrakte maleri, men mange af teknikkerne og tilgangen til lærredet kan også anvendes til andre malegenrer (figurative, landskab m.v).

Du guides igennem AL videomateriale på en rolig og pædagogisk måde med et glimt i øjet.

Videoerne er inddelt i kategorier, så du altid kan finde den teknik du lige har brug for.

Du kan se teknikvideoerne igen og igen, lige så længe du er medlem, hvilket er en stor fordel i forhold til fysiske kurser, hvor man kommer hjem og måske hurtigt glemmer mange af de teknikker man fik vist.

Kom og lad inspirationen fylde dig. 

Her er der både højt til loftet og masser af hjertevarme :-)
Månedligt
Løbende 1 måneds abonnement
Fornyes automatisk 1 gang om mdr. - indtil du opsiger medlemsskabet. Du beholder prisen, så længe du er medlem. Prisen vil aldrig blive berørt af evt. fremtidige prisstigninger.
Kr.147 månedligt
6 måneders abonnement
Løbende 6 måneders abonnement - MEST POPULÆRE
Beløbet trækkes hver måned i en 6 måneder's periode. Abonnementet fornyes automatisk efter 6 måneder - indtil du opsiger det. Du beholder prisen, så længe du er medlem. Prisen vil aldrig blive berørt af evt. fremtidige prisstigninger.
Kr.127 månedligt
3 måneders abonnement
Løbende 3 måneders abonnement
Beløbet trækkes hver måned i en 3 måneder's periode. Abonnementet fornyes automatisk efter 3 måneder - indtil du opsiger det. Du beholder prisen, så længe du er medlem. Prisen vil aldrig blive berørt af evt. fremtidige prisstigninger.
Kr.137 månedligt
Farvelære forside gallery

Farvelære del 1-5

At kende sine farver er alfa og omega for et rigtig godt resultat. Det er en af de første ting du bør have styr på, når du maler.

Du guides igennem 5 videoer, hvor du bla. lærer grundlæggende farvelære, hvad du kan gøre med farveprøver, jeg præsenterer dig for "familiefarver" som gør, at du nemmere kan komme i mål med dine malerier m.v.

Når du kender de grundlæggende regler og har fået mine tips og tricks - vil du opdage, at flere ting bliver nemmere på lærredet.
Mal efter farveprøver forside gallery

Mal efter farveprøver

Der er rigtig mange måder, man kan blive inspireret til at male et abstrakt maleri.

En af måderne er f.eks. at blive inspireret af hjemmelavede farveprøver og i en af de videoer, der ligger i maleklubben, får du vist hvordan du kan male et abstrakt maleri efter enkle farveprøver. 

Det er faktisk maleriet du ser her, der er malet efter inspiration med farveprøver.

En kunst du selv kan gøre efter. Hvordan du laver disse farveprøver ligger der selvfølgelig også en video om i maleklubben.
Transparente lag forside gallery

Transparente lag

De der transparente lag på et abstrakt maleri kan altså noget. 

Kan du mestre at male med transparente lag kan du virkelig skabe nogle spændende lag i dine abstrakte malerier. 

Lag man får lyst til at se nærmere på og gå på opdagelse i.

Jeg guider dig igennem forskellige teknikker og viser dig hvordan du kan arbejde med transparente lag.

Kan du nikke genkendende til nedenstående - ja eller noget af det, så er onlinekunstskolen stedet for dig:

Du er usikker på hvordan du skal gribe lærredet an.
Du vil gerne arbejde mere i kaos (ekspressionistisk).
Du savner håndgribelige retningslinier og teknikker.
Du mangler indspark til at give slip/slå dig løs på lærredet.
Du går alt for ofte i stå med dine malerier og du ved ikke hvordan du kommer videre.
Du mangler tips til hvordan du kan arbejde med lagene.
Du mangler tips til at komme videre i områder der driller.
Du savner inspiration og nye ideer.
Du er bange for at ødelægge maleriet og føler dig ofte låst fast.
Du mangler tips og teknikker til hvordan du kan “kill your darlings”.
Du synes det er svært at afslutte dine malerier.
Du vil gerne sparre med andre som deler din passion.
Du vil gerne mestre, at arbejde med forskellige materialer.
Du savner tips til hvordan du skal begå dig på Facebook og Instagram.
Du mangler overblik og indsigt i udstillingsverden.

Onlinekunstskolen.dk

Månedligt abonnement

147 kr.

6 måneders abonnement

127 kr.

3 måneders abonnement

137 kr.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram