Hvad er onlinekunstskolen?

Onlinekunstskolen er online maleundervisning til dig, der elsker at male abstrakte malerier. En inspirerende male medlemsklub og dit kreative frirum. 

Din dedikerede underviser er billedkunstner Bettina Holst.

Du får adgang til ALLE teknikvideoerne med det samme. 

Nye videoer hver måned + bonusvideoer efter 4 måneder's medlemsskab.

Bliv medlem fra KUN 127,- kr./mdr.  

(OBS: priserne stiger den 1.2.2021, men den pris du kommer ind til INDEN den 1.2.2021 beholder du så længe du er medlem. Du berøres altså aldrig af prisstigninger, når du først er medlem).

Du får 48 timer til at kigge indenfor i maleklubben. Er maleklubben ikke noget for dig, får du straks dine penge tilbage. Ingen køb af "katten i sækken".
Månedligt abonnement

Abonnementet fornyes helt automatisk hver måned - du binder dig kun for 1 måned af gangen - indtil du selv skriftligt opsiger medlemsskabet. 

Den pris du tilmelder dig med, beholder du så længe du er medlem. 
Kr.147 månedligt
6 måneders abonnement
MEST POPULÆRE
Beløbet trækkes hver måned. Abonnementet fornyes automatisk efter 6 måneder. Ønsker du ikke at forny bindingsperioden, skal du blot sørge for skriftligt at opsige medlemsskabet. Den pris du tilmelder dig med, beholder du så længe du er medlem. 
Kr.127 månedligt
3 måneders abonnement

Beløbet trækkes hver måned. Abonnementet fornyes automatisk efter 3 måneder. Ønsker du ikke at forny bindingsperioden, skal du blot sørge for skriftligt at opsige medlemsskabet. Den pris du tilmelder dig med, beholder du så længe du er medlem. 
Kr.137 månedligt

Kender du dette?

Du synes, at det er svært at afslutte dine malerier?

Du er bange for at ødelægge malerierne og føler dig ofte låst fast?

Du savner at sparre med andre som deler samme passion?

Du vil gerne mestre at arbejde med forskellige materialer?

Du vil gerne blive bedre til at sammensætte farverne?

Du mangler overblik og indsigt i udstillingsverden?

Du savner inspiration og nye ideer?

Du får det hele her :-)

Medlemmerne siger:

"Onlinekunstskolen er et skønt sted at være kursist. Undervisningen er stille og behagelig, hvor hjælpen ikke er langt væk. Bettina er ofte hurtig til at råde/vejlede og 
medkursisterne er også hurtig med hjælp og råd. En skole der er at anbefale, hvis du vil lære abstrakte teknikker og se malerier blive til fra kunstnerens hånd. 
Tak til dig Bettina"

- Birthe

 • "Jeg er utrolig glad for den inspiration jeg får som gør, at jeg maler så snart der er en ledig stund til at lukke af og bare fordybe mig i maleriet.
  Kører jeg fast og trænger til en ide til, at komme videre er Bettina meget hurtigt med forslag, på en måde så det blir indenfor vores egen grænse. Hun er meget inspirerende."

  - Anne-Lise

 • "At være medlem af Onlinekunstskolen er både lærerigt og inspirerende.
  Bettina er en både seriøs, omhyggelig og dejlig afslappet formidler."

  - Rita

 • "Jeg er super glad for at være kursist. Bettina er en super god formidler. Hun er sød, sjov og enormt inspirerende. Hendes udvalg på skolen er spændende. Hun er dygtig og giver som underviser rigtig meget. Kan kun anbefales."

  - Vivian

 • "Nye udfordringer og nye farveuniverser har åbnet sig efter at have set Bettina i action. Jeg har fået så mange nye teknikker, gode råd, ordet dimse har fået stor betydning. Det kan varmt anbefales at følge onlinekunstskolen. Der er masser af inspiration til forskellige måder at gribe et maleri an på. Jeg er fan!"

  - Sanne

 • "Jeg kan absolut anbefale Onlinekunstskolen. Bettina er en skøn underviser, som virkelig formår alsidighed og brugbare teknikker, formidlet på bedste vis. Jeg bliver mega inspireret, både i forhold til teknikker og ideer, som jeg bruger til at finde mit eget abstrakte DNA med tiden.. håber jeg. De bedste anbefalinger, hvis man trænger til udvikling, uanset hvor man er i sin maleproces."

  - Lillian E

 • "At blive medlem af Onlinekunstskolen hos Bettina, er noget af det bedste, jeg længe har gjort for mig selv. Her finder man inspiration i mange forskellige maleteknikker og farveuniverser. Bettina deler ud af sin store viden, med dejlige male videoer og fortæller, så hun får en til at tro på, at det nok skal lykkes.
  Man lærer at give slip i sin male proces og det at dimse på et maleri "er ren guf". Jeg er også fan."

  - Anny

 • "Jeg kan kun tilslutte mig ovenstående kommentarer. Jeg har fået en masse ny inspiration. Dejligt med både videoer, kommentarer og opslag i den lukkede Facebook gruppen. Fuldt ud fortjent med alle roserne, Bettina."

  - Lillian B

 • "Du har givet mig et nyt syn på det at male, bruge spartler af alle slags, hvorfor lag på lag er godt, det at ‘dimse’ i maleriet. Du fortæller og guider smaddergodt og fuld ud forståeligt.
  Jeg kan ikke bevæge mig rundt uden at se farve sammensætninger og motiver nu. Kæmpe anbefaling herfra."

  - Hanne Nanna

 • "Hvis jeg skal beskrive Onlinekunstskolen med et ord er det: inspirerende!. Bettina er dedikeret, en dygtig formidler og man kan mærke, hvor meget hun brænder for det hun laver. Jeg er meget mere tilfreds med mine malerier efter jeg er begyndt herinde og folk siger, at mine malerier er blevet meget bedre. Når jeg har set en video med Bettina's teknikker, kan jeg slet ikke vente med selv at komme i gang. Jeg har taget kurser hos andre kunstnere førhen, men har slet ikke lært så meget som jeg har hos Bettina."

  - Anne

 • "Onlinekunsten med Bettina er så inspirerende, lærerigt og sjovt. Her er det IKKE kedeligt at blive undervist - tværtimod. Og så er det “helt nede på jorden”-agtigt så alle kan være med. Jeg føler, at jeg kan spørge om alt og fornemmer at svaret altid kommer med et smil. Min bedste anbefaling herfra til at komme igang som nybegynder."

  - Nina

Du mangler...

Du mangler indspark til at give slip og bare slå dig løs på lærredet?

Du mangler tips og teknikker til hvordan du kan "kill your darlings", så du kan komme videre og blive færdig med maleriet?

Du mangler tips til hvordan du kan arbejde med lagene?

Du mangler tips til at komme videre med områder der driller?

Jeg er fuld af ideer, som jeg hver måned deler med dig. 

Her er højt til loftet og masser af hjertevarme :-)

Din investering i dig selv og din kunst ligger fra KUN 127,- kr./mdr.

Farvelære 1-10

At kende sine farver er alfa og omega. Det er en af de første ting du bør have styr på, når du maler.

Video 1: Familiefarver (hjælper dig med at komme hurtigere i mål med dit maleri). 

Video 2-6: Du lærer at lave farvecirklen, om komplementær farver, farvernes valør (hvordan du blander dem), farveprøver (hvordan de kan hjælpe dig videre samt hjælpe dig med at "planlægge" et maleri). 

Video 7-9: Du lærer om kolde vs. varme farver samt om tyk vs. flydende maling (hvad kan de og hvornår kan du med fordel bruge det ene frem for det andet). Du lærer om forskellen mellem at blande med titanium hvid vs. zink. De kan begge forskellige ting på lærredet. Lær hvornår du bruger hvilken.

Video 10: Lær at blande dine helt egne fantastiske pastelfarver.

Når du kender de grundlæggende regler og har fået mine tips og tricks - vil du opdage, at flere ting bliver nemmere på lærredet.

Gule fingre

En af de male- og teknikvideoer du kan se med det samme er bla. dette store maleri på 150x120 blive til. Et malekursus på 2 timer.

Maleriet hedder "Gule fingre" og du ser det blive til lag for lag - ingen speed. Maleriet er primært malet med fingrene, rulle og vinduesvasker med en ekspressionistisk tilgang og ikke mindst sjov leg.

Nogle malerier (malekurser) i maleklubben er malet med fingrene, nogle med spartler, nogle med pensler og andre en blanding af ovenstående eller med alternative materialer.

Abstrakt er mange ting og du guides igennem mange forskellige teknikker måned for måned.

Ekstra bonus

Når du har medlem i 4 måneder, får du yderligere adgang til en kategori, hvor du ser endnu flere store malerier blive til fra start til slut. Hvert år får du hele 3 store kurser ekstra oveni de andre malevideoer, der hver måned udgives. Bonusvideoerne er fordelt over 1 år fra den dag du tilmelder dig.

Online malekurser, der bliver solgt til ml. 1000-3000 kr. pr. stk. andre steder. Her får du dem som ekstra bonus!

Jeg viser opbygningen lige fra det store tomme hvide lærred til afslutning. Ingen speed - alle malevideoer i klubben er vist i real tid med forklaringer på hvad jeg gør og hvorfor.

Nogle er malet med fingrene, nogle med pensler, spartler og andre med en blanding eller alternative materialer. Nogle malerier er ekspressive, andre mere rolige.

Kontakt mig

Onlinekunstskolen
v/billedkunstner Bettina Holst
Parcelvej 16
4690 Haslev

Telefon
61150150

Mail
kontakt@onlinekunstskolen.dk

Onlinekunstskolen.dk

Månedligt abonnement

147 kr.

6 måneders abonnement

127 kr.

3 måneders abonnement

137 kr.

Få videoen "Bryd felterne op" for 0,- kr.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram