Onlinekunstskolen

Hvad er onlinekunstskolen?

Onlinekunstskolen er en online male medlemsklub, der slog dørene op den 1.2.2020 og bag skolen er din dedikerede underviser billedkunstner Bettina Holst. 

Elsker du at male abstrakt eller drømmer du om at komme igang - så er du kommet til det rigtige sted. 

Jeg har over 12 års erfaring med at undervise både i- og udenfor mit atelier i Haslev og det er al min erfaring, som nu er rykket ind her i Onlinekunstskolen.

Du får en dedikeret underviser, der selv elsker at male abstrakt og som står klar til at hjælpe dig godt videre (eller igang) med at male abstrakt.

Du kan tilgå medlemsklubben fra din telefon, Ipad eller computer alle døgnet´s 24 timer - uanset om du er i Danmark eller i udlandet. 

 Du får 48 timer til at kigge indenfor efter tilmelding. Er klubben ikke noget for dig, så får du selvfølgelig bare dine penge retur :-)

Jo tidligere du tilmelder dig, des billigere bliver det på sigt, da medlemsprisen vil stige i takt med at skolen fyldes op med flere og flere videoer.

Hvad får du?

Du får adgang til videoteknikker, som tager dig med på en månedlig rejse om hvordan du maler (primært) abstrakte malerier. Hver måned får du teknikvideoer, hvor jeg maler mindre abstrakte malerier (der kommer både videoer til nybegynder og øvede).

Derudover får du også videoer med tips, tricks og inspiration til dit abstrakte maleri, så du bliver (endnu) bedre til at male og komme i mål med dine abstrakte malerier. 

Du får adgang til hele 2 hermetisk lukkede grupper (skolen's egen samt en Facebook gruppe), hvor du begge steder kan få sparring på dine halv- og færdige malerier, stille spørgmål om teknikker, dele op/nedture på lærredet m.v.

1 gang om måneden går jeg LIVE i Facebook gruppen og viser de teknikker du har brug for at få vist her og nu. Det giver dig en undervisning (næsten) som var du på et fysisk kursus. LIVE videoerne vil bagefter ligge tilgængelig både i Facebookgruppen samt inde i klubben.

Når du har tilmeldt dig, får du med det samme adgang til AL videomaterialet/kurserne.

Ca. 4-6 gange om året får du endvidere lange videokurser (fra min. +2,5 timer), hvor du sidder på skulderen af mig og ser mig male mine store abstrakte malerier lag for lag. Adgang til det første åbnes når du har været medlem i 4 hele måneder (betaler 5. gang). 

Nybegynder eller øvet?

Uanset om du er nybegynder eller øvet indenfor den abstrakte maleverden, så vil du helt sikkert komme til at lære nye måder, at angribe dit lærred.

Teknikvideoerne er delt op i nybegyndere og øvede, og du kan selvfølgelig "hoppe" frem og tilbage mellem kategorierne/videoerne i dit helt eget tempo.

Teknikkerne er primært til det abstrakte maleri, men mange af teknikkerne og tilgangen til lærredet kan også anvendes til andre malegenrer (figurative, landskab m.v).

Du guides igennem AL videomateriale på en rolig og pædagogisk måde med et glimt i øjet.

Videoerne er inddelt i kategorier, så du altid kan finde den teknik du lige har brug for.

Du kan se teknikvideoerne igen og igen, lige så længe du er medlem, hvilket er en stor fordel i forhold til fysiske kurser, hvor man kommer hjem og måske hurtigt glemmer mange af de teknikker man fik vist.

Kom og lad inspirationen fylde dig. 

Her er der både højt til loftet og masser af hjertevarme :-)
Månedligt
Løbende 1 måneds abonnement
Fornyes automatisk 1 gang om mdr. - indtil du opsiger medlemsskabet. Du beholder prisen, så længe du er medlem. Prisen vil aldrig blive berørt af evt. fremtidige prisstigninger.
Kr.147 månedligt
6 måneders abonnement
Løbende 6 måneders abonnement - MEST POPULÆRE
Beløbet trækkes hver måned i en 6 måneder's periode. Abonnementet fornyes automatisk efter 6 måneder - indtil du opsiger det. Du beholder prisen, så længe du er medlem. Prisen vil aldrig blive berørt af evt. fremtidige prisstigninger.
Kr.127 månedligt
3 måneders abonnement
Løbende 3 måneders abonnement
Beløbet trækkes hver måned i en 3 måneder's periode. Abonnementet fornyes automatisk efter 3 måneder - indtil du opsiger det. Du beholder prisen, så længe du er medlem. Prisen vil aldrig blive berørt af evt. fremtidige prisstigninger.
Kr.137 månedligt

"Onlinekunstskolen er et skønt sted at være kursist. Undervisningen er stille og behagelig, hvor hjælpen ikke er langt væk.
Bettina er ofte hurtig til og råde/vejlede samt medkursisterne er også hurtig med hjælp og råd.
En skole der er at anbefale, hvis du vil lære abstrakte teknikker og se maleri blive til fra kunstnerens hånd.
Tak til dig Bettina"

- Birthe

 • "Jeg er utrolig glad for den inspiration jeg får, som gør at jeg maler så snart der er en ledig stund til at lukke af og bare fordybe mig i maleriet.
  Kører jeg fast og trænger til en ide til at komme videre, er Bettina meget hurtigt med forslag på en måde så det blir indenfor vores egen grænse. Hun er meget inspirerende."

  - Anne-Lise

 • "At være medlem af Onlinekunstskolen er både lærerigt og inspirerende.
  Bettina er en både seriøs, omhyggelig og dejlig afslappet formidler."

  - Rita

 • "Er super glad for at være kursist. Bettina. Er en super god formidler. Hun er sød, sjov og enormt inspirerende. Hendes udvalg på skolen er spændende. Hun er dygtig og giver som underviser rigtig meget. Kan kun anbefales."

  - Vivian

 • "Nye udfordringer og nye farveuniverser har åbnet sig efter at have set Bettina i action. Jeg har fået så mange nye teknikker, gode råd, ordet dimse har fået stor betydning. Det kan varmt anbefales at følge onlinekunstskolen. Der er masser af inspiration til forskellige måder at gribe et maleri an på. Jeg er fan!"

  - Sanne

 • "Jeg kan absolut anbefale Onlinekunstskolen. Bettina er en skøn underviser, som virkelig formår alsidighed og brugbare teknikker, formidlet på bedste vis. Jeg bliver mega inspireret, både i forhold til teknikker og ideer, som jeg bruger til at finde mit eget abstrakte DNA - med tiden... håber jeg... De bedste anbefalinger, hvis man trænger til udvikling, uanset hvor man er i sin maleproces."

  - Lillian E

 • "At blive medlem af Onlinekunstskolen hos Bettina, er noget af det bedste, jeg længe har gjort for mig selv.
  Her finder man inspiration i mange forskellige maleteknikker og farveuniverser.
  Bettina deler ud af sin store viden, med dejlige male videoer og fortæller, så hun får en til at tro på, at det nok skal lykkes
  Man lærer at "give slip" i sin male proces og det at dimse på et maleri "er ren guf"
  Jeg er også fan."

  - Anny

 • "Kan kun tilslutte mig ovenstående kommentarer. Har fået en masse ny inspiration. Dejligt med både videoer, kommentarer og opslag i gruppen. Fuldt ud fortjent med alle roserne, Bettina."

  - Lillian B

 • "Du har givet mig et nyt syn på det at male, bruge spartler af alle slags, hvorfor lag på lag er godt, det at ‘dimse’ i maleriet.... Du fortæller og guider smadder godt og fuld ud forståeligt
  Jeg kan ikke bevæge mig rundt uden at se farve sammensætninger og motiver nu
  Kæmpe anbefaling herfra."

  - Hanne Nanna

 • "Hvis jeg skal beskrive Onlinekunstskolen med et ord er det: inspirerende! Bettina er dedikeret, en dygtig formidler og man kan mærke, hvor meget hun brænder for det hun laver. Jeg er meget mere tilfreds med mine malerier efter jeg er begyndt herinde, og folk siger, at mine malerier er blevet meget bedre. Når jeg har set en video med Bettinas teknikker, kan jeg slet ikke vente med selv at komme i gang. Har taget kurser hos andre kunstnere førhen, men har slet ikke lært så meget som hos hende."

  - Anne

 • "Onlinekunsten med Bettina er så inspirerende, lærerigt og sjovt. Her er det IKKE kedeligt at blive undervist - tværtimod. Og så er det “helt nede på jorden” -agtigt så alle kan være med. Jeg føler, at jeg kan spørge om alt og fornemmer at svaret altid kommer med et smil. Min bedste anbefaling herfra til at komme igang som nybegynder."

  - Nina

Mal efter farveprøver forside gallery

Mal efter farveprøver

Der er rigtig mange måder, man kan blive inspireret til at male et abstrakt maleri.

En af måderne er f.eks. at blive inspireret af hjemmelavede farveprøver og i en af de videoer, der ligger i maleklubben, får du vist hvordan du kan male et abstrakt maleri efter enkle farveprøver.

Det er faktisk maleriet du ser her, der er malet efter inspiration med farveprøver.

En kunst du selv kan gøre efter. Hvordan du laver disse farveprøver ligger der selvfølgelig også en video om i maleklubben.

Få sparring

Du har i maleklubben flere muligheder for at få sparring på dine halv- og færdige værker.

Der er både et forum inde i selve maleklubben, men derudover er der også tilknyttet en hermetisk lukket Facebook gruppe, så uanset om du er på Facebook eller ej, kan du få sparring af mig og de andre medlemmer.

Alle medlemmerne er super søde til at hjælpe hinanden videre med feedback og opmuntring.

Jeg hjælper dig selvfølgelig også videre hvis du f.eks. er gået helt i stå. Jeg laver gerne et eller flere forslag (visuelt i Photoshop), som så forhåbentlig kan inspirere dig til at komme videre.

Leg på papir

En af de videoer, der også ligger i maleklubben er leg på papir. Mal uden at tænke. Bare en masse tilfældige områder med maling og streger (gøgl). Mal gerne på større stykker papir. I videoen får du mange forskellige værker at se.

Bagefter kan man lave forskellige og spændende ting med sine papirværker.

I denne serie er der 4 videoer - lige fra at male dem til indramningen. Og alt det midt imellem.

Kan du nikke genkendende til nedenstående - ja eller noget af det, så er onlinekunstskolen stedet for dig:

Du er usikker på hvordan du skal gribe lærredet an.
Du vil gerne arbejde mere i kaos (ekspressionistisk).
Du savner håndgribelige retningslinier og teknikker.
Du mangler indspark til at give slip/slå dig løs på lærredet.
Du går alt for ofte i stå med dine malerier og du ved ikke hvordan du kommer videre.
Du mangler tips til hvordan du kan arbejde med lagene.
Du mangler tips til at komme videre i områder der driller.
Du savner inspiration og nye ideer.
Du er bange for at ødelægge maleriet og føler dig ofte låst fast.
Du mangler tips og teknikker til hvordan du kan “kill your darlings”.
Du synes det er svært at afslutte dine malerier.
Du vil gerne sparre med andre som deler din passion.
Du vil gerne mestre, at arbejde med forskellige materialer.
Du savner tips til hvordan du skal begå dig på Facebook og Instagram.
Du mangler overblik og indsigt i udstillingsverden.

Onlinekunstskolen.dk

Månedligt abonnement

147 kr.

6 måneders abonnement

127 kr.

3 måneders abonnement

137 kr.

Få videoen "Bryd felterne op" for 0,- kr.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram